fredag 4. april 2008

Nitas smykkeblogg - one of a kind!

Da ble det endelig salgsblogg. Det hadde nok bare blitt med drømmen om jeg ikke hadde ei venninne som har overbevist meg om at jeg skal prøve, så tusen takk for puffet som gjorde at jeg endelig tok mot til meg, Rachel!

Jeg begynte å lage smykker for tre år siden, og det har blitt en kjær hobby. Jeg elsker å sette meg ned og lage smykker, få bruke kreativiteten min og leke med form og farge. Jeg slapper av når jeg sitter med smykkelaginga!

Det har blitt noen smykker på disse årene, og jeg har gitt bort mange! Har også solgt en del. Ingen av mine smykker er helt like, det har hendt at noen har ønsket seg et lignende som jeg har lagd før, men da lager jeg alltid en egen vri på det. Det skal være "one of a kind" synes jeg. Materialene jeg bruker varier mye, men det er i hovedsak glassperler, men også metalldeler, swarovski-krystaller og plastperler. Smykkene lages på vokset lintråd, vire, kjeder, skinntråd og silkebånd.

Jeg kan også ta i mot bestillinger, om du for eksempel finner noe du liker men ønsker i andre farger. Men dette forutsetter at jeg har det jeg trenger av perler og utstyr. Bare ta kontakt!
Jeg oppdaterer så ofte som mulig, men det kan være at jeg har tatt i mot en bestilling uten at jeg har fått oppdatert.

4 kommentarer:

Oschageek sa...

Gratulerer så masse med egen blogg :D

Dette blir kjempebra, Anita :)

Unknown sa...

Gratulerer så mye med egen blogg, Nita! Smykkene dine er så flotte, gøy at du selger de her nå :D

Klem fra Sjalabais :)

Anonym sa...

Å du lager jo så flotte smykker!! Elsker smykket jeg fikk i gave av deg, det er virkelig et spesielt smykke som betyr mye for meg.

Charlotte Haugerud Bråthen sa...

hvordan går man frem får å få solgt noe på bloggen? er det bare å legge inn det du skal selge, eller må man ha noe slags tillatelse først?